Veel gestelde vragen

Is het ontvangen van acties per email gratis?
Ja. Het is 100% gratis! Je geeft 1 keer jouw wensen aan, en ontvangt eenmalig een email met speciale aanbiedingen van bedrijven. Het is gratis. Je zit nergens aan vast. Puur informatief. Bespaar tijd en geld door jouw wensen 1 keer aan te geven. Binnen 1 minuut resultaat!

Ben ik verplicht aanbiedingen te accepteren?
Nee, deze service is geheel gratis en vrijblijvend en verplicht je tot niets. Je zit nergens aan vast.

Hoeveel bedrijven sturen een aanbieding?
Je geeft 1 keer jouw wensen aan, en ontvangt eenmalig een email met speciale aanbiedingen van de bedrijven. De aanbiedingen zijn veelal uniek en scherper dan direct bij de aanbieders.Ik heb nog niets ontvangen...
Veelal krijg je binnen enkele minuten een overzicht met de aanbiedingen per email. Mocht je na een dag nog geen email hebben ontvangen, vraag dan nogmaals gratis informatie aan.

Ik kan niet alle vragen beantwoorden.
Vul de velden zo goed mogelijk in. Weet je het antwoord op een vraag niet, kun je deze leeg laten of een indicatie geven. Geef zoveel mogelijk informatie bij het veld "Omschrijving".

Aansprakelijkheid.
Na het invullen van jouw gratis aanvraag staat deze website buiten alle contact tussen jou en de bedrijven en een eventuele relatie die je met de bedrijven aangaat. Het is 100% gratis.